T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Halk Eğitimi Merkezi

Ferhat KARAGÖZ - Müdür Yrd.


1983 yılında Manisa´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa´da tamamladı. 2006 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Sırasıyla Ağrı/Tutak Çırpılı İlköğretim Okulu, Diyarbakır/Kulp YİBO, Sakarya/Serdivan Fethi Sekin İlkokulu ve Bahçelievler Gazi İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak çalıştı.

2021 yılında yöneticilik sınavı ile Adapazarı Halk Eğitimi Merkezi’nde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Ferhat KARAGÖZ halen müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir.

KURUMDAKİ GÖREVLERİ

1. Çevrede yapılacak alan araştırmalarına dair planlamanın yapılmasını ve alan çalışmalarının bir plan çerçevesinde gerçekleştirilmesini sağlamak, bu çalışmada görev yapacak öğretmenlerin görevlendirme onaylarını müdüre sunmak.

2. Uygulanacak kurs programlarına göre öğretmen ve usta öğretici ihtiyacını yıllık bazda Temmuz ayının son haftasında ve taleplere binaen  aylık bazda ise her ayın 20 ‘si ile 25’i arasında belirleyerek kurum amirine yazılı olarak bildirmek.

3. Bakanlıkça hazırlanan modül kurs programlarından çevrenin talep ve ihtiyacına uygun olanların etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak.

4. Uygulamada birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla idare, öğretmen, kurum memurları ve usta öğreticiler arasındaki eş güdümü sağlamak.

 

GÖREVLİ OLDUĞU KURS ALANLARI

1 Ahşap Teknolojisi
2 Bahçecilik
3 Büro Yönetimi ve Sekreterlik
4 El Sanatları Teknolojisi
5 Gıda Teknolojisi
6 Giyim Üretim Teknolojisi
7 Konaklama ve Seyahat Hizmetleri
8 Makine Teknolojisi
9 Metal Teknolojisi
10 Muhasebe ve Finansman 
11 Sağlık
12 Pazarlama ve Perakende
13 Sanat ve Tasarım
14 Seramik ve Cam Teknolojisi
15 Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık
16 Sosyoloji ve Kültürel Araştırmalar
17 Spor
18 Toplum Sağlığı Koruyucu Hizmetler
19 Uçak Bakım
20 Yiyecek-İçecek Hizmetleri
21 Yenilenebir Enerji Teknolojileri