Hüseyin KILIÇ - Müdür Yrd.

1992 yılında Amasya´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Amasya´da tamamladı. 2015 yılında Amasya Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Sırasıyla Muş /Malazgirt 1071  İlkokulu´nda sınıf öğretmeni, Muş/Malazgirt Halk Eğitimi Merkezi´nde müdür yardımcısı ve Sakarya/Karapürçek Şehit Mustafa Geyve İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak çalıştı.Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Hüseyin KILIÇ halen müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir.

2023 yılında yöneticilik sınavı  ile 30.10.2023 tarihinde Adapazarı Halk Eğitimi Merkezi’nde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.Hüseyin KILIÇ evlidir.