Şafak ÇAM - Müdür Yrd.

1982 yılında Giresun/Görele´de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya´da tamamladı. 2006 yılında Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümünü bitirdi. Ardından Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Beden Eğitimi ve Spor Alanında Tezli Yüksek Lisans ve Kocaeli Üniversitesinde Müzik Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans programlarını tamamladı.

Sırasıyla Kars/Alpaslan Anadolu Lisesi, Kars/Merkez Atatürk ilk ve ortaokulu, Kars/Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi ve Sakarya Cumhuriyet Anadolu Lisesinde Müzik öğretmeni olarak görev yaptı.

2015 yılında Adapazarı Mithatpaşa Ortaokulunda müdür yardımcılığına atanarak görevine başladı. Bu süreçte 2 yıl Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi projeler ekibinde, ardından yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büroda çalıştı. Ardından sırasıyla Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesinde pansiyon müdür yardımcısı, Arifiye Halk Eğitim Merkezinde görevlendirme müdür yardımcısı olarak çalıştı.

1 Ağustos 2023’te Adapazarı Halk Eğitim Merkezine atandı. Evli ve 1 çocuk annesidir.