Adapazarı Halk Eğitimi Merkezi

Papuccular Mah. Saraybosna Cad. 104
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen; bir MERKEZ olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim - Tam gün tam yıl
Tam gün tam yıl
İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, Arapça, Çince
OTOBÜS VE DOLMUŞ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR
Servisimiz Yok
ADAPAZARI MERKEZ PAPUÇCULAR MAHALLESİ SARAY BOSNA CADDESİ NO:104
1 Km
300 Usta Öğretici, 80.000 Kursiyer
Erasmus+ K1 ve K2
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ Projeleri Yapılmaktadır. En son Erasmus+ Projeleri kapsamında "Yetişkin Eğitiminde e-Öğrenme Yaklaşımı" projesi ile Belçika/Gent'e gidildi.